Herhaling Themamiddag Digitale Zorg

                     

Wegens grote belangstelling wordt de themamiddag Digitale zorg in de huisartsenpraktijk herhaald.

Op vrijdagmiddag 31 januari 2020 vanaf 14.00 uur wordt de tweede themamiddag gehouden over digitale zorg, ook wel E-Health genoemd.

Deze themamiddag wordt georganiseerd door de Seniorenraad en het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform in samenwerking met de huisartsenpraktijk MC “de Linden” en de “Digidokters” van SonenBreugelVerbindt.

 

Doel van de middag is om de digitale ontwikkelingen op het gebied van de contacten met uw huisarts via het internet toe te lichten met het systeem MijnGezondheid.net. De sprekers laten zien hoe het werkt. Tevens worden andere systemen, zoals gebruikt in het ziekenhuis, het zorgdossier en gezondheidsapps, alsook de toekomst hiervan, besproken.

De huisartsenpraktijken en ziekenhuizen werken al veel langer met digitale zorgdossiers. Momenteel worden de patiënten steeds meer betrokken bij hun eigen digitale dossier via zogeheten Portals. De verbinding onderling met deze portals is helaas nog niet overal geregeld.

Mocht u meer informatie willen of nog geen kennis hebben genomen van deze ontwikkelingen dan is deze themamiddag dé gelegenheid voor u om deze digitale zorg te ontdekken.

 

Datum:                vrijdagmiddag 31 januari 2020

Locatie:               Vestzaktheater, Kerkstraat 2 in Son

Tijd:                    14.00 tot 16.00 uur, zaal open om 13.30 uur

Sprekers:            Christian de Groot, huisarts en de “Digidokters” van SonenBreugelVerbindt

Na de pauze:       Gelegenheid tot stellen van vragen en discussie

Toegang:             Gratis

In de pauze ontvangt u een consumptie van de organisatie.

Let op, de locatie en de tijden zijn gewijzigd t.o.v. de 1e themamiddag.

 

Aan de orde komen vragen als: Wat kan ik met deze digitale zorg, MijnGezondheid.net, in de huisartsenpraktijk? Wat word ik er beter van? Hoe zit het met de privacy, wie kan er allemaal meekijken? Als ik iets fout doe zijn dan al mijn gegevens weg? Mag ik ook vragen of mijn dochter of zoon, kennis en buurvrouw/man mij wil helpen? Ik heb geen DigiD en weet ook niet hoe ik dat moet aanvragen, wie kan mij daarbij helpen? Wie kan mij meer wegwijs maken als ik er niet uit kom?

 

Allemaal vragen die wij ons gesteld hebben bij de voorbereiding van deze themamiddag. Hopelijk krijgt u zo veel mogelijk antwoorden ook op al uw vragen.

Na deze themamiddag zullen de Digidokters i.s.m. de Bibliotheek workshops organiseren over aanvragen DigiD en MijnGezondheid.net.

 

U bent van harte welkom.

 

Meer informatie: 0499-479293 of 471163

Poster Digitale Zorg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31 januari 2020, vrijdagmiddag wegens grote belangstelling een herhaling van de Themamiddag Digitale Zorg -E-Health- in het Vestzaktheater van 14.00 tot 16.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur. De themamiddag is georganiseerd door SeniorenRaad en CG-Platform i.s.m.huisartsenpraktijk ‘Mc de Linden’ en Digidokters van  SonenBreugelVerbindt.
N.B. Plaats en tijden wijken af van die van de eerste themamiddag op 29 november.

2020-01-31 Poster Digitale Zorg 31 januari 2020 concept 1-1